X

Yaratıcılığı Önemseyin – Sohbet Hatları

Beyniniz yaratıcılığı ne kadar önemsiyor ne derece yaratıcı olabilirsiniz.Aslında daha kullanamadığınız o kadar yaratıcı yönünüz vardır ki bunu hiçbir zaman kavrayamazsınız.

Her zaman var olan ve varolmaya  devam eden önemli bir kural vardır en kalabalık insan topluluklarında bile kendimizi kanıtlamak en iyisi olabilmek isteriz.Bu sebepten dolayı çoğu kişi orijinal bir bakış açısına sahip olmayı ve yaratıcı düşünebilmeyi arzuluyor. Sohbet Hatları – Yeni bir şey ortaya koyabilme farklı bir oluşum insan doğasının kalbinde varolmuş ve doğuştan gelen bir yenetenekmidir yoksa zaman içerisinde gelişimler göstererek ilerleme kaydeden bir oluşummudur.Dünyanın çeşitli yerlerinden bilim adamları ise yeni ve farklı bir şeyler keşfetmeye kadar giden süreci merak edip bizim için araştırmışBununla ilgili pek çok kuram varolmuş ve olmaya da devam ediyor ama uzmanlar yaratıcılık ve aşamalarını tek bir çatı altında toplayabiliyorlar. Sohbet Hatları Moralinizi düşüren yada hayat enerjinizi sömürmeye çalışan problemlerinize bir çözüm bulmazsanız bu sizi zamanla yaratıcılıktan uzaklaştırmaya başlayacaktır.Günlük yaptığınız bir çok iş ruttinleşmeye başladığında hayatınızda yeniliklerden uzaklaşmaya başlayacaksınız.Kendinizi adapte sürecinde açık olursanız beyninizde bu yolda gelişmeye başlayıp daha aktif olabilmeyi sağlayabilecektir.

Yaratıcı bir beyniniz olsun istiyorsanız onu kesinlikle boş bilgilerle doldurmaya çalışmayın bırakın aktif düşünebileceği alanlarda olsun serbest bırakırsanız o da kendindeki cevheri far edebilecek ve daha iyi sonuçlar alabilmek adına yeni yeni şeyler üretmeye çabalamak için kabuğundan çıkmayı düşünecek. Sohbet Hatları  Dolu beyinlerde yoğun bir trafik oluşuyor ve ilerlemesini engellemeye çalışıyor. Bu sayede sinir trafiği yavaşlıyor ve biraz vakit alsa da, beyinde sıra dışı bağlantılar gerçekleştirilmesine olanak sağlanıyor.Sıradışı bağlantılar yeni yolların denenerek yaratıcılık seviyesinin yükselmeye başlamasını tetikliyor.

Categories: Sohbet Hatları
admin: